Verhaal

Een nieuw tijdperk van vrachtvervoer tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk
Europa-Road-Netherlands-About

Europa Road

Met meer dan 1,300 werknemers en een omzet van meer dan £300 miljoen, is Europa een van de grootste onafhankelijke logistieke bedrijven van het Verenigd Koninkrijk. De wegvervoer afdeling, Europa Road, is uitgegroeid van een van de eerste transportbedrijven die expresdiensten naar het vasteland van Europa hebben opgezet, tot een marktleider voor Groupage in het VK en bekend over het hele continent voor het optimaliseren van de goederenstroom tussen Europa en het VK post- Brexit.

Talent Team

Europa Road

Op 1 Februari 2023 opende Europa Worldwide Group (gevestigd in het Verenigd Koninkrijk) in Rotterdam om hun aanbod van full-, part load- en groupagediensten tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk uit te breiden.

Europa Road Story

Het Europa-verschil

“We willen complexiteit verdrijven, redelijk handelen en de familiegeest binnen onze teams aanmoedigen (dit zijn slechts een paar van onze bedrijfswaarden) en we stellen onze klanten altijd op de eerste plaats. U kunt erop vertrouwen dat wij onze beloften nakomen en doen wat juist is, niet wat gemakkelijk is. Onze passie voor logistiek onderscheidt ons van andere transportbedrijven.”

Andrew Baxter, Chief Executive

Passie

Wij streven ernaar dat onze klanten zich te allen tijde gelukkig, veilig en gesteund voelen. Daarom leggen we passie, persoonlijkheid en doelgerichtheid in elke interactie.

Duidelijkheid

Onze manier van werken is gebaseerd op een eenvoudig concept dat echt werkt – en door duidelijke, toegankelijke communicatie zorgen wij ervoor dat onze klanten dat weten.

Positiviteit

Met een sterke nadruk op wederzijds respect, positiviteit en steun, creëren wij teams met een familiegevoel als kern.

Integriteit

In al onze activiteiten handelen wij met integriteit en stellen wij de behoeften van onze klanten voorop – zodat zij een goede deal krijgen en onze reputatie hoog wordt gehouden.

credit-card bubble magnifier cross menu chevron-down chevron-right chevron-left arrow-right-circle facebook instagram twitter linkedin2 map-marker